Migdoliniai sausainiai – macarons, pistacijų Grynasis Kiekis 20 gr (vnt) Laikymo sąlygos nuo 0 iki +6 temperatūroje Sudedamosios dalys: Baltas šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, pieno milteliai, emulsiklis (sojos), natūrali vanilės kvapnioji medžiaga), migdolų miltai (15%), cukrus, kiaušinio baltymai (kiaušinių baltymai 98,9%, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga, pieno rūgštis, tirštiklis,E415, E520), pistacijų pasta 15% (skrudintos pistacijos, dažikliai: E100, E14), grietinėlė (pasterizuota grietinėlė, stabilizatorius karageninas) , sviestas, vanduo, druska, dažiklis (*E102;E131; dekstrozė *E102, gali neigiamai paveikti vaikų aktyvumą ir dėmesį). Migdoliniai sausainiai – macarons, sūrios karamelės Grynasis Kiekis _______20 gr__________ Laikymo sąlygos nuo 0 iki +6 temperatūroje Sudedamosios dalys: Baltas šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, pieno milteliai, emulsiklis (sojos), natūrali vanilės kvapnioji medžiaga), migdolų (15%), cukrus, kiaušinio baltymai (kiaušinių baltymai 98,9%, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga, pieno rūgštis, tirštiklis,E415, E520), sviestas, vanduo, druska, maistiniai dažai (dažiklis *E102;E131; dekstrozė *E102, gali neigiamai paveikti vaikų aktyvumą ir dėmesį). Migdoliniai sausainiai – macarons, vanilės Grynasis Kiekis ____20 gr__(vnt)__________ Laikymo sąlygos nuo 0 iki +6 temperatūroje Sudedamosios dalys: Baltas šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, pieno milteliai, emulsiklis (sojos), natūrali vanilės kvapnioji medžiaga), migdolų miltai (15%), cukrus, kiaušinio baltymai (kiaušinių baltymai 98,9%, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga, pieno rūgštis, tirštiklis,E415, E520), sviestas, vanduo, druska, dažiklis (*E102;E131; dekstrozė *E102, gali neigiamai paveikti vaikų aktyvumą ir dėmesį). Migdoliniai sausainiai – macarons, aviečių Grynasis Kiekis ___20 gr _(vnt)__________ Laikymo sąlygos nuo 0 iki +6 temperatūroje Sudedamosios dalys: Baltas šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, pieno milteliai, emulsiklis (sojos), natūrali vanilės kvapnioji medžiaga), migdolų miltai (15 %), cukrus, kiaušinio baltymai (kiaušinių baltymai 98,9%, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga, pieno rūgštis, tirštiklis,E415, E520), aviečių tyrė (90% aviečių, 10 % cukraus), grietinėlė (pasterizuota grietinėlė, stabilizatorius karageninas), sviestas, vanduo, druska, dažiklis (E102). Migdoliniai sausainiai – macarons, juodųjų serbentų Grynasis Kiekis _____20 gr__(vnt)_______ Laikymo sąlygos nuo 0 iki +6 temperatūroje Sudedamosios dalys: Baltas šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, pieno milteliai, emulsiklis (sojos), natūrali vanilės kvapnioji medžiaga), migdolų miltai(15%), cukrus, kiaušinio baltymai (kiaušinių baltymai 98,9%, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga, pieno rūgštis, tirštiklis,E415, E520), juodųjų serbentų tyrė (90% judūjų serbentų, 10 % cukraus), grietinėlė (pasterizuota grietinėlė, stabilizatorius karageninas), sviestas, vanduo, druska, dažiklis (E102). |
|
|
|
|